fbpx

Uddannelser

”Når du lærer NLP, er det som at få leveret en instruktionsmanual til hjernen”

NLP Master coach  

 🌟 Uddannelsen, som tager din faglige og personlige udvikling, til næste niveau 🌟

Med en NLP Master Coach vil du bl.a. få:

 

N

Certificering som NLP Master Coach

N

En dyb forståelse af hvordan overbevisninger skabes, struktureres og ændres

N

Evnen til at afdække enhver persons strategi og anvende den selv, samt at lære den videre til andre

N

En uddybende forståelse for hvordan du optimere din kommunikation professionelt og privat

N

Endnu mere dybdegående Coaching- og NLP værktøjer

N

Større forståelse for underbevidsthedens betydning og hvordan du anvender det til din fordel

N

Forståelse for avancerede sprogmønstre, som du kan anvende i alle samtaler

N

Strategier til at mestre din egentilstand

Lyder det spændende?

Om uddannelsen

På masteruddannelsen lærer du endnu flere vigtige værktøjer og får en endnu dybere forståelse af både NLP, og hvordan et stærkt mindset fungerer. Som en del af masteruddannelsen skal du lave et modellings-projekt, som går ud på at vælge en evne eller egenskab, som du gerne vil forbedre eller udvikle. Derefter skal du interviewe forskellige eksperter og forstå, hvilket mindset de har, og hvad det er, disse mennesker har til fælles.

Du vil lære hvilke strategier, de anvender både bevidst og ubevidst. Når du har fundet forskellen, der gør forskellen til denne evne, vil du kunne mestre denne evne og vil samtidig vide, hvordan du kan give dette videre til andre.

Ja tak! jeg vil udnytte mit fulde potentiale

Hvis du er klar til udvikling, forandring og et forstærket mindset, så kan du tilmelde dig her.

Krav 

For at kunne deltage på masteruddannelsen, skal du have bestået NLP Coach uddannelsen.
På uddannelsen lærer du ikke kun klassisk NLP, men også de mest opdaterede og effektive NLP-teknikker.

Pris og dato

Prisen er 25.800,- (det er muligt at betale i rater). Prisen er inkl. undervisning, uddannelsesmateriale og certificering.

Datoer for næste hold er:

Modul 1:   23. 24 & 25. August 2024
Modul 2:   4. 5. &  6. Oktober 2024
Modul 3:   15. 16. & 17. November 2024
Modul 4:   24. 25. & 26. Januar 2025
Modul 5:   7. 8. & 9. Marts 2025

Al undervisning foregår fra kl.9-16.

Sted: Storkøbenhavn

Moduler

NLP Master Coach består af 5 moduler á tre dage. Det er altså samlet set 15 undervisningsdage fordelt over 5 moduler. Samtidig skal der sættes tid af til modellings-projektet individuelt eller i mindre grupper.
Uddannelsen er tilrettelagt efter de internationale standarder og slutter med en skriftlig prøve samt fremlæggelse af modeling-projektet. Begge dele skal bestås for at blive certificeret som NLP Master Coach.

Modul 1: Overbevisninger

På dette modul lærer du overbevisningens struktur, både sprogligt og neurologisk. Du lærer at genkende og identificere dine egne og andres overbevisninger. Samtidig får du konkrete NLP- værktøjer og sproglige redskaber til at ændre både dine egne og andres hæmmende overbevisninger.

Modul 2: Modelling

NLP er opstået ved at modellere succesfulde mennesker. På dette modul lærer du hvad modelling egentlig er og hvordan du selv modellerer andre personers successtrategier. Dermed kan du vælge lige den egenskab/evne du ønsker at forbedre, samt at afdække og implementere successtrategierne bag denne egenskab/evne.

Modul 3: Ressourcestærk egentilsand

Hvad skal der til at komme ind i en ressourcestærk egentilstand, uanset hvilken tilstand du befinder dig i? På dette modul lærer du nogle fantastisk effektive NLP-teknikker, som kan ændre din og andres tilstand.

Modul 4: Avancerede sprogmønstre

Dette modul handler om at skabe lingvistisk forandring gennem sproget. Du lærer strategierne bag verdens dygtigste kommunikatorer.

Modul 5: Certificering

På dette modul skal du demonstrere, at du kan anvende de ting, du har lært i praksis. Som en del af certificeringen er der derfor både skriftlige og mundtlige prøver.

 

Hvad er NLP?

Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) er studiet af, hvordan vi mennesker hver især oplever verden. NLP er opstået ved at nærstudere de mest succesfulde og effektive mennesker i verden, for derefter at anvende og viderelære disse personers bevidste og ubevidste strategier. 
NLP handler altså om, hvordan du lykkes med det du gør, og om at blive bevidst om de ting, du før var ubevidst om. Et af de vigtigste koncepter i NLP går således ud på, at der bag alle handlinger findes en strategi, som alle kan lære.

NLP er en unik blanding af psykologi, coaching, hypnose og terapi og anvendes bl.a. indenfor forretningsverdenen, sportsverdenen, undervisning, terapi, coaching og endda af internationale bureauer som CIA. Man kan altså betegne det som en meget jordnær og praktisk psykologiform. Selvom der findes en masse forudsætninger og teori bag, så er det den praktiske handlingsform, der udgør NLP.

NLP har revolutioneret forståelsen af menneskers evne til forandring. NLP blev bl.a. berømt for at kunne kurere livslange fobier på under 30 minutter, hvilket tidligere havde taget adskillige år for de daværende psykologer.

NLP undersøger mønstrene (programmerne), der bliver skabt af interaktionen mellem nervesystemet (neuro) og sprogstrukturen (lingvistisk), samt deres indflydelse på krop, sind og adfærd. Med andre ord kan man gennem denne praktiske psykologiform lære sig selv og andre, hvordan man simpelt og effektivt kan ændre ens tilstand og nervesystem og dermed lave om på mange års uhensigtsmæssige vaner og adfærd.

NLP er i konstant udvikling og er derfor unik. Mange af de fundamentale principper i NLP er universelle, fordi de er baseret på menneskers subjektive oplevelse af verden.
NLP er altså ikke noget man kan sætte i en bestemt boks, fordi psykologiformen bevæger sig så bredt på tværs af adskillige felter. Samtidig findes der inden for NLP utallige retninger og holdninger til hvad der virker bedst. Skal man alligevel korte det ned, så handler det altid om menneskers subjektive oplevelse af verden.

tag dit liv til næste niveau!

Tilmeld dig uddannelsen herunder. 

Tilmeld dig