fbpx

coaching &terapi
med garanti for bedring

Min terapi virker og derfor tør jeg garantere dig bedring inden for to besøg – eller pengene tilbage. Ønsker du professionel hjælp der virker? Så kontakt mig herunder.

jeg kan hjælpe dig!

Jeg har hjulpet mennesker fra alle sociale lag med at overkomme mentale forhindringer. Jeg har bl.a. hjulpet andre fri for angst, stress, depression, PTSD, traumer og sorg. Jeg har hjulpet alt fra direktører, parforhold, internationale sportsudøvere, selvmordstruede og skolebørn.
 

N

Du lærer at styre dit sind og dermed din følelsesmæssige tilstand

N

Du er ikke ødelagt, du anvender blot nogle uhensigtsmæssige strategier

N

Bliv bevidst om dine ubevidste strategier og skab forandring

klientudtalelser

Hør Mette’s historie, fra angst til glæde

Bettina udtaler sig efter én session, som gjorde en kæmpe forskel.

Mette, 31 år. Udtaler sig efter 3 sessioner med Nicolaj

Emil, 23 år. Udtaler sig efter et 4 ugers coaching- og terapiforløb

Derfor er min terapi & coaching så effektiv!

Dine udfordringer er altid styret af underbevidstheden. Du vælger ikke bevidst, at du vil have det dårligt, det er din underbevidsthed, som gør dig bange, sur, ked af det mm. i bestemte situationer. Hvis det foregik bevidst, kunne du jo bare vælge at være glad altid. Siden at dine udfordringer foregår på et ubevidst niveau, er det oftest mest effektivt også at løse udfordringerne på et ubevidst niveau. Jeg hjælper dig med at afdække dine ubevidste strategier og implementere nye strategier, som virker langt mere hensigtsmæssigt. Samtidig får du konkrete værktøjer, som du kan bruge bevidst i udfordrende situationer.

Jeg hjælper dig med at bryde negative mønstre, som holder dig fast.

Vi kan ikke ændre hvad der er sket, men vi kan ændre hvordan vi tænker og føler om det der er sket. Mit mål er at give dig klarhed over dit liv, hjælpe dig med at genskabe dig selv og finde ind til kernen i den du inderst inde er.

Jeg stopper ikke før dit problem er løst og du har opnået det du ønsker.

Pris: 1500,- pr. session. 1 session varer op til 1,5 time.

“Jeg tror på at mange folk vil få gavn af, at få hjælp af Nicolaj. Han kan altså nogle ting. Han har hjulpet mig med at opløse barndomstraumer, som gør at jeg har meget mere overskud til at være mor og powerwoman.”

Julie
Enlig mor til tre

“Jeg har henvist flere til Nicolaj. De har alle fået det bedre efter at have besøgt ham. Han kan noget særligt. Jeg giver ham min varmeste anbefaling.”

Helle Kjær

Aut. Psykolog & Centerleder, Blå Kors Behandlingscenter

Nicolaj har hjulpet et par af mine medarbejdere. Det er inspirerende at se hvor hurtigt Nicolaj får plantet selvtillid, og tro på egne evner til at blomstre op, hos dem han arbejder med.

Rune Hernes

Salgsdirektør, JUC

Nicolaj Harms: “Jeg hjælper dig effektivt og rigtigt”

Start dit nye liv idag!

Kontakt mig nu, hvis du virkelig ønsker at blive fri for din udfordring. 

 

Kontakt mig