fbpx

Parterapi
‘Genfind gnisten nu’

“Jeg vil hjælpe jer med at skabe det parforhold i drømmer om”

Gennem parterapi hos Nicolaj, får du en dyb indsigt i de dynamikker, der foregår i samspillet mellem dig og din partner. Du kommer til at forstå din partners tankegang og din partner kommer til at forstå dig. Dette giver dig den klarhed, som mange par mangler for at trives optimalt. Med udgangspunkt i denne klarhed, får i konkrete værktøjer til at genfinde gnisten og imødekomme hinanden. Målet er ikke kun at i skal have det godt, men at i skal styrke jeres relation og skabe et ekstraordinært parforhold. 

Parterapien vil give jer:

 

 • Muligheden for at fjerne de frustrationer i har skabt over for hinanden
 • Gnisten tilbage i forholdet
 • En gensidig forståelse, tydelighed og klarhed
 • Værktøjer til at håndtere uenigheder
 • En dybere indsigt i begge jeres reaktionsmønstre
 • Viden om den maskuline og feminine dynamik og hvordan jeres forholds balance er påvirket af det
 • Kendskab til jeres ubevidste behov og den virkelige bagvedliggende årsag til jeres udfordringer

Ønsker du et ekstraordinært parforhold?

   

  i kan klare det

  Sammen tager vi udgangspunkt i jeres situation her og nu. Hvor føler du, at den største udfordring er i jeres forhold? Hvad mangler du og din partner for at trives optimalt? 

  I takt med at vi finder svarene på disse spørgsmål, lærer du at genkende mønstrene bag jeres adfærd, samt hvordan i kan imødekomme hinandens behov. Du bliver sat ind i ’Human Needs Psychology’ og dynamikken mellem maskulin og feminin.
  Denne viden gør dig i stand til at forstå dig selv og din partner – og dermed se bag hinandens adfærd, som ellers kan være svær at forstå.
  Vi går i dybden med at optimere jeres interne kommunikation, hvilket giver tydelighed og gør at i undgår misforståelser. vi skaber en fælles vision for jeres parforhold, afklarer hvordan i kan imødekomme hinanden og respektere de værdier i begge har.

  “Nicolaj har bogstavelig talt reddet vores forhold. Vi var ved at gå fra hinanden, men aftalte at give det et sidste forsøg via parterapi. Heldigvis valgte vi Nicolaj, som med det samme fandt ind til kernen og gav os de værktøjer vi manglede for at skabe glæde i forholdet igen”

  Mikail & Nadia

  Vi har i mange år fulgt et uhensigtsmæssigt mønster, som påvirkede os begge negativt. Kærligheden mellem os var der, men gnisten var forsvundet. Nicolaj har hjulpet os med at bryde det mønster og genfinde gnisten. Vi er meget taknemmelige og giver ham de varmeste anbefalinger.

  Henrik & Ditte

  Ønsker du et ekstraordinært parforhold?

  Kontakt mig herunder for at høre mere.