fbpx

Om Nicolaj Harms

Faglig profil

Coaching
Nicolaj Harms har med raketfart skabt en karriere, som resultatskabende Coach. Han har hjulpet mennesker fra alle sociale lag med at overkomme mentale forhindringer. Han har bl.a. hjulpet andre fri for angst, stress, depression, PTSD, traumer og sorg. Han har hjulpet alt fra direktører, parforhold, sælgere, internationale sportsudøvere, selvmordstruede og skolebørn. Nicolaj er kendt som en ‘problemløser’, der skaber direkte, effektiv og vedvarende psykologisk forandring.

Nicolaj er uddannet indenfor:
– Neuro Lingvistisk Programmering (NLP)
– Coaching
– Hypnose
– Samtaleterapi
– Reiki Healing
– TFT/EFT (Tapping)
– Neuropsykologi
– Human Needs Psychology
– Havening
Techniques

Se Nicolajs historie her

Undervisning
Nicolaj Harms tilbyder internationalt certificerede NLP Coach uddannelser. Han underviser både på Practitioner og Master niveau i NLP. Samtidig holder Nicolaj foredrag og kurser for virksomheder og ledere. 
Han er kendt for altid at levere undervisning med højt fagligt indhold, der er formidlet simpelt og let forståeligt. Samtidig er han kendt for sit engagement, en underholdende levering, humoristiske indslag og at skabe en tillidsskabende og tryg stemning blandt tilhørerne.

Vision / mission

Virksomheden ‘Nicolaj Harms’ vision er at skabe en verden, hvor mennesker lever ud fra deres autentiske indre kerne, udnytter deres fulde potentiale og løfter hinanden op gennem kærlighed.

Visionen indebærer skabelsen af en verden, hvor der er plads til alle. Denne forudsætning er baseret på den forståelse, at vi alle er forbundet, og derfor er fokus på det større fælles formål. Det handler om at inspirere mennesker på et makroplan, som tager det med på mikroplan.

Nicolaj Harms unikke bidrag til visionen består af psykologisk gennemslagskraft og hjælp til personlig forandring gennem coaching, terapi og undervisning. Missionen er at skabe denne forandring ved, at give mennesker redskaberne til at finde deres indre kerne, og få folk til at tage handling mod visionen på en unik måde.

hvad er din største udfordring?

Uanset om det er en lille eller stor udfordring, så vil jeg hellere end gerne hjælpe dig. Tænk på hvad det ren faktisk vil give dig at skabe denne forandring. Tøv ikke med at kontakte mig, så du kan nå i mål med dit ønske.

 

Kontakt mig