fbpx

NLP Mindset coach  

 🌟 Uddannelsen som lærer dig at mestre kommunikation og psykologisk forandring 🌟

Hør hvad andre siger om NLP Mindset Coach uddannelsen

Med en NLP Mindset Coach vil du bl.a. få:

 

N

Certificering som NLP Coach

N

Højere selvtillid og selvværd. Stå stærkt i dig selv.

N

En knivskarp kommunikation, som styrker dig privat og professionelt

N

Du bliver klogere på mennesker og får større forståelse for andre

N

Konkrete værktøjer til at tag kontrol over negative tanker og følelser

N

Mere selvindsigt. Du lærer dig selv bedre at kende.

N

En del af NLP Familien: Et unikt, støttende og udviklende fællesskab

N

Redskaber der vil gøre en forskel for andre

N

Avanceret neurologisk, psykologisk og sproglig forståelse

Lyder det spændende?

Ja tak! jeg vil udnytte mit fulde potentiale

Hvis du er klar til udvikling, forandring og et forstærket mindset, så kan du tilmelde dig her.

Vidste du at:

95% af alt hvad du gør, tænker og føler styres af din underbevidsthed. Kun 5% foregår bevidst. Ja du læste rigtigt. Det er kun 5% der foregår bevidst.

Hver gang du tager en beslutning eller kommunikerer med et andet menneske, er det din underbevidsthed, der styrer det meste af processen. Hvis du fx får en dårlig følelse, uden at vide præcis hvorfor, så er det din underbevidsthed, der forsøger at fortælle dig noget.

På NLP Mindset Coach uddannelsen, lærer du at forstå og udnytte, en stor del af din underbevidstheds enorme kapacitet.

Denne indsigt kan ændre dit liv på alle områder
Du kan bruge det til at opnå dine mål og drømme. Du kan bruge det til at optimere dine relationer, dine beslutninger og din professionelle karriere. Du kan bruge det til at styrke dit mindset og hjælpe andre med det samme.

På NLP Mindset Coach uddannelsen, får du udvidet din horisont og din fundamentale forståelse af, hvordan vi mennesker tænker og kommunikerer. Samtidig får du konkrete og yderst effektive værktøjer, der skaber forandring med det samme.

Uddannelsen er for dig:

Der ønsker en af følgende punkter:

 – At vokse som menneske ved, at udvikle dig personligt og professionelt

 – Styrke din forståelse for andre mennesker

 – Blive knivskarp i din kommunikation

 – Lære konkrete værktøjer, som kan ændre negative tanker og følelser – både dine egne og andres

 – At stå endnu stærkere i dig selv, med højt selvværd og selvtillid

 – Blive en del af et unikt og støttende fællesskab med fokus på personlig udvikling

En uddannelse du vil bruge resten af livet

NLP Mindset Coach er en praktisk uddannelse. Der lægges stor vægt på at give dig konkrete redskaber og værktøjer, som du kan bruge i din hverdag straks efter læring. Det er altså ikke en uddannelse, hvor du blot lærer noget teori og derefter går hjem med en mappe. Der er fokus på at give dig konkret og brugbar viden, som du får ind under huden, og som derfor vil udvikle dig og være med dig resten af livet.
Undervisningen foregår ved, at du først får forklaret teori og får demonstreret øvelser – derefter skal der øves og trænes i grupper.

Vi er stolte af, at være en af de eneste uddannelser i Danmark, som ikke kun lærer dig klassisk NLP, men også de mest opdaterede og effektive NLP-teknikker.

Krav

Uddannelsen forudsætter ikke kendskab til NLP eller anden faglig viden, men det kræver en vilje til at arbejde seriøst og et ønske om at ville udvikle sig personligt og fagligt.
Ud over de 15 undervisningsdage forventes det, at der afsættes tid til træning af materialet mellem modulerne. Dette er nødvendigt for at få det optimale udbytte af uddannelsen. Uddannelsen afsluttes med en skriftlig og mundtlig evaluering.

Pris og dato

Din investering er samlet 25.800,- (MEN du kan betale fleksibelt i rater)
Beløbet er inkl. undervisning, uddannelsesmateriale og certificering.

Datoer for næste hold er:

Modul 1:   6. 7. & 8. September 2024
Modul 2:   18.. 19. & 20. Oktober 2024
Modul 3:   29.  30. November & 1. December 2024
Modul 4:   10. 11. &  12. Januar 2025
Modul 5:   21. 22. & 23. Februar 2025

Al undervisning foregår fra kl.9-16.

Sted: Herstedvang 14, Albertslund

 

Moduler

NLP Mindset Coach består af 5 moduler á tre dage. Det er altså samlet set 15 undervisningsdage fordelt over 5 moduler. Uddannelsen er den eneste i Danmark, der supplerer NLP’s unikke psykologiform med et særligt fokus på at forstærke dit mindset.

Modul 1: Effektiv kommunikation

Her får du den allervigtigste viden og værktøjer, når det kommer til kommunikation. Vi mennesker kommunikerer hele tiden internt til os selv og eksternt til andre. Meget af kommunikationen foregår dog ubevidst. Vi er sjældent klar over det, men betydningen af kommunikationen viser sig i den respons, du får. Du lærer her, hvordan du kan kommunikere mere bevidst og effektivt både til dig selv og andre. Du lærer, hvilke strategier de bedste kommunikatører benytter, og hvordan du selv kan implementere dem.

Modul 2: Tankernes koder

Her lærer du både Coaching, og hvordan vi mennesker koder vores tanker i nervesystemet. Der er særligt fokus på at udvide din sproglige bevidsthed og give dig nogle fantastiske værktøjer til at forandre din og andre menneskers oplevelse af verden. Samtidig lærer du ankring, som er en af de mest fundamentale og effektive værktøjer i NLP.

Modul 3: Personlige strategier og tilstande

Alle mennesker anvender bestemte strategier til at skabe følelsesmæssige tilstande. De er dog ofte ubevidste om det, men hver gang du er glad, vred, ked af det osv., så anvender du en konkret strategi. På det tredje modul lærer du, hvordan du forstår menneskers strategier, du lærer om tilstandens betydning og hvordan du kan lave om på din egen og andres følelsesmæssige tilstand. Derudover bliver du klogere på hvilke værdier, der styrer dig og andre mennesker.

Modul 4: Psykologisk forandring

Dette modul handler om forandring. Du lærer for alvor, hvordan du kan skabe forandring hos dig selv og andre mennesker. Du får konkrete og brugbare teknikker, værktøjer og viden, som kan skabe den positive forandring, du ønsker. Vi går i dybden med psykologien bag at skabe forandring og som en af de eneste steder i Danmark vil du ikke blot lære klassisk NLP, men også de mest opdaterede NLP-teknikker.

Modul 5: Certificering

På dette modul skal du demonstrere, at du kan anvende de ting, du har lært i praksis. Som en del af certificeringen er der derfor både skriftlige og mundtlige prøver.

 

Hvad siger andre?

“Uddannelsen har givet mig styrke, selvindsigt og mere selvtillid. De værktøjer og redskaber jeg har lært, er noget jeg bruger dagligt både i min virksomhed og i mit privatliv. Samtidig er Nicolaj en fantastisk underviser”

Metzy

Selvstændig (Moments By Jovel)

“Jeg plejede at være usikker inden jeg skulle tale foran forsamlinger, men NLP-redskaberne har gjort mig selvsikker. Samtidig har jeg lært nogle uvurderlige kommunikationsværktøjer, som jeg bruger dagligt i mit arbejde”

Ibrahim

Socialpædagog (Slagelse Kommune)

“På uddannelsen har jeg lært at ændre mine tanker bevidst. Det er en fantastisk udviklingsproces både personligt og fagligt. Nicolaj er en dygtig underviser. Hans ro og humor smitter af på os andre.” 

Linda

Sælger

Hvad er NLP?

Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) er studiet af, hvordan vi mennesker hver især oplever verden. NLP er opstået ved at nærstudere de mest succesfulde og effektive mennesker i verden, for derefter at anvende personernes bevidste og ubevidste successtrategier. 

NLP er en unik blanding af psykologi, coaching, hypnose og terapi og anvendes bl.a. indenfor forretningsverdenen, sportsverdenen, undervisning, salg og markedsføring, terapi, coaching og endda af internationale bureauer som CIA.

Forskningen bekræfter i dag, det som NLP har vist i mange år. Heriblandt at:

  • Hjerneforskningen har vist, at vores beslutninger i høj grad, afhænger af, den tilstand vi befinder os i
  • Vores tilstand kan ændres på et splitsekund og du kan ændre den bevidst
  • Et studie på Harvard University viser fx at ved at ændre din fysiologi, til en såkaldt ”Superman Positur” vil din hjerne inden for to minutter udskille 20% mere testosteron og 22% mindre cortisol (stresshormonet).

Gennem NLP lærer du bevidst at ændre din og andres tilstand, gennem konkrete værktøjer og teknikker.

Man kan altså betegne det som en meget jordnær og praktisk psykologiform, der er relevant i alt menneskeligt interaktion. Selvom der findes en masse forudsætninger og teori bag, så er det den praktiske handlingsform, der udgør NLP.

NLP er yderst effektiv til at skabe forandring

NLP har revolutioneret forståelsen af menneskers evne til forandring. NLP blev bl.a. berømt for at kunne kurere livslange fobier på under 20 minutter, hvilket tidligere havde taget adskillige år for de daværende psykologer.

  • Et studie fra 2015 anvendte NLP ”biograf-teknikken” til at behandle PTSD ramte krigsveteraner. Hele 97% af de deltagende var inden for 3 sessioner fri for PTSD.
    Se studiet her: https://www.youtube.com/watch?v=KPkZ-KV9s-s

NLP er i konstant udvikling og er derfor unik. Mange af de fundamentale principper i NLP er universelle, fordi de er baseret på menneskers subjektive oplevelse af verden. Dette er med til at gøre NLP helt unikt og yderst effektivt.

tag dit liv til næste niveau!

Tilmeld dig uddannelsen herunder.

Tilmeld dig